小雪冰 發表於 8-6-2012 17:29:41

回復 60# Torchic╳小火雞
好彩你仲記得haha

果2首歌我都係覺得一般
不過第2首歌既PV都幾得意

Torchic╳小火雞 發表於 8-6-2012 17:46:25

同埋點解最近幾次更新都唔係5首歌
(之前次次都係5首

小雪冰 發表於 8-6-2012 17:52:47

回復 62# Torchic╳小火雞
sega太懶了
話說條宣傳片係一開頭仲係寫住"version A"
睇番日本官網 最新公告已經話開始試用version B了

Torchic╳小火雞 發表於 8-6-2012 18:14:27

正常既
始終Version B仲係測試緊 話唔定仲要再進行調整

小雪冰 發表於 9-6-2012 15:43:57

回復 64# Torchic╳小火雞
咁又係
今次加左excellent評價
好似話如果之前挑戰perfect成功既話又會每首送多30VP
(其實我都唔係好明佢既意思 以我理解大概係咁)
wa 都幾正wor

Torchic╳小火雞 發表於 9-6-2012 15:47:31

咁我vp應該會暴升

利申:ex大量挑p成功

小雪冰 發表於 9-6-2012 16:02:10

回復 66# Torchic╳小火雞
sad
我1首都未挑過
但係我宜家需要大量VP買野sosad

考完試之後要去暴玩先得 (如果我有錢xd)

Torchic╳小火雞 發表於 9-6-2012 17:05:52

回復Torchic╳小火雞
sad
我1首都未挑過
但係我宜家需要大量VP買野sosad

考完試之後要去暴玩先得 (如果 ...
小雪冰 發表於 2012/6/9 16:02 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
不過你宜家EX有冇歌係p左/差少少可以p

小雪冰 發表於 9-6-2012 17:26:59

回復 68# Torchic╳小火雞
冇呀
宜家我就算玩熟既歌 都總係會禁錯 / 禁漏一兩粒音
所以我都唔敢挑perfect住-_-
不過淨係講有冇perfect的話 moon extreme我試過1次perfect

Torchic╳小火雞 發表於 9-6-2012 18:27:22

其實越舊既歌係越易full
揀歌果陣 將個排列改做「公開順」然後睇下堆舊歌

相反 d新歌無論lv6 7 8都係難full
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: [召喚]有玩diva既玩家 + 1個(幾無聊)既問題