樂古Nakuz

標題: 有冇人知SR 00Q幾時下架?抽到灰哂 [打印本頁]

作者: jc037061    時間: 8-2-2015 01:39
標題: 有冇人知SR 00Q幾時下架?抽到灰哂

今日買左2張$113  再買番2個100擴+50 COLIN 優惠包+ 40COLIN=140次都冇

去到紅字都未有..平時抽G紫字都有架啦 唉

3月仲有冇得抽?
作者: icummicu    時間: 8-2-2015 02:03
我抽左2xx coin先中
作者: ~Zero~    時間: 8-2-2015 08:55
應該差唔多 而家放棄 太可惜了
再入錢抽啦 
作者: sichit1987    時間: 8-2-2015 10:43
小心清機率
作者: BARATHUM    時間: 8-2-2015 11:11
http://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=09106&sn=950744

你已150抽加雙卡(75%),到紫字(5抽必中)只需50抽加雙卡
作者: 198765123    時間: 8-2-2015 14:37

M自定00Q可能2月更新/3月下架 ,可以留返等第日消費活動 ,再買點抽其他SR或者繼續抽
G自定都未出 2月更新應該會出
作者: oO哈哈Oo    時間: 8-2-2015 20:13
回復 1# jc037061

可能今個月更新會冇可能會出G ...
作者: flydargon(uo)    時間: 10-2-2015 16:12
出到紫字都要抽到第10抽先至中到,  我就試過兩次紫字10抽喇.....唉....
作者: jack0608hk    時間: 11-2-2015 23:21
回復 8# flydargon(uo)

紫字雙卡..5抽中..試過2次..
紫字單卡..係可以過5抽先中...
作者: 工口仔    時間: 12-2-2015 16:21
都洗濕左個頭 之後應該點做?唔洗問喇掛?
作者: rube129    時間: 13-2-2015 00:48
係好難抽 200扭蛋幣加2xx卡都唔中 最後靠豬一送果30個扭蛋幣中左

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-ds.pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2