打印 上一主題 下一主題
收起左側

3月27日有得用壞快,你地會唔會用?

原帖由 tszko2000 於 27-3-2008 01:41 PM 發表
psp又得唔得[[onion_68]]

有wifi功能咩??
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 24321371 於 27-3-2008 13:41 發表

[[onion_75]]你打到我嘔電la.....[[onion_58]] [[onion_42]] [[onion_50]] [[onion_56]]
死掉了....[[onion_44]] (裝..

講到明裝死....我一定照打...打多2錢重[[yoyo_211]] [[yoyo_211]] [[yoyo_211]]

[[yoyo_045]] [[yoyo_045]] [[yoyo_045]] <--------重力一擊  加氣中
回復 支持 反對

原帖由 重生之瘋 於 27-3-2008 01:43 PM 發表
我淨係識攪gag,唔識教人攪gag架[[onion_59]]

魚[[onion_44]] [[onion_44]]
自私
回復 支持 反對

原帖由 ※華仔※ 於 27-3-2008 13:43 發表

講到明裝死....我一定照打...打多2錢重[[yoyo_211]] [[yoyo_211]] [[yoyo_211]]

[[yoyo_045]] [[yoyo_045]] [[yoyo_045]]  

救命[[onion_46]]
唔好再打..唔好再打..[[onion_41]]
唔好打面..唔好打面..[[onion_47]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

[[yoyo_049]]
原帖由 24321371 於 27-3-2008 13:45 發表

救命[[onion_46]]
唔好再打..唔好再打..[[onion_41]]
唔好打面..唔好打面..[[onion_47]]

算....打夠晒...好..用重力一擊...[[yoyo_024]] <------飛打飛打
回復 支持 反對

原帖由 重生之瘋 於 27-3-2008 01:45 PM 發表

我睇你唔到,我睇你唔到[[onion_41]] [[onion_41]] [[onion_41]]

[[onion_48]] 我都有死神之眼嫁
回復 支持 反對

原帖由 ※華仔※ 於 27-3-2008 13:47 發表
[[yoyo_049]]

算....打夠晒...好..用重力一擊...[[yoyo_024]]  

你隻死馬嬲/.\"
係要玩重力>^<"
[[onion_78]] 你小心踩蕉丫...[[onion_48]]
搞電....中左LU[[onion_76]]
YEAH!拿你命[[onion_74]]
回復 支持 反對

原帖由 24321371 於 27-3-2008 13:41 發表

[[onion_75]]你打到我嘔電la.....[[onion_58]] [[onion_42]] [[onion_50]] [[onion_56]]
死掉了....[[onion_44]] (裝..

打得好,打得令[[onion_41]]
回復 支持 反對