查看: 7456|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地覺得刀遊應唔應該學懲戒

有人話懲戒係垃圾招,有人話懲戒好勁
我成日打國戰個陣,見到d人既遺言都係話用懲戒好垃圾之類既說話
雖然我都好憎比懲戒秒殺(我用法,一野打我700血-.-),但係我都有用過刀遊懲戒人
究竟刀遊應唔應該學懲戒呢?唔學懲戒可以淨d點學弓技.
回復

懲戒係最突出刀遊既技能

懲戒可以秒殺一個半血既人...

學唔學自己取向
回復 支持 反對

純刀遊既話,應該學既[[bao_35]]
回復 支持 反對

比人懲得多就會討厭..所以有d人話佢垃圾..但垃唔垃圾同埋勁唔勁都係個人o既觀點問題姐..有d人被敵懲太多無法反擊未討厭佢而覺得垃圾囉..有d人識破解此技而又可以做出更大傷害未話佢垃圾囉..所以垃唔垃圾只係一個個人o既觀點問題囉-3-""
回復 支持 反對

普攻+隱身+盲人+殘廢4式+毒蛇

懲戎放去邊?
(殘廢流既配招)
回復 支持 反對

可以唔要毒蛇..因為果四式你都已經係近距離攻擊..唔駛加以用毒蛇..你盲左佢都已經夠..再加埋先隱身>>懲戒>>破足>>破武>>致盲>>再加普攻追擊..仲有兩招可以放a_______a"放普通射擊同埋火射都夠..如果全刀o既就放埋力破..最後一個放普通射擊都ok..配招呢d野都係要睇自己想點玩姐..個人喜好-______-""
回復 支持 反對

我覺得懲戒幾勁....
我成日都比人懲戒死左 Orz"
我覺得都應該學既.....
回復 支持 反對

應該,
如果刀遊都唔應該學懲戒,
咁戰士唔應該學巨龍,
火法唔應該學地獄,
雷法唔應該學審判,etc!

出一招懲戒其實要好多手續,
要隱形pw50,儲氣到80+,
要埋伏或者喺人堆行(明明行得慢過人......)先至出到,
比老手掃到佢打番佢現形,又要由頭做過,
搞咁多先出到招,扣得多血都好應該囉.....

好憎d人唔夠人玩就話人地屈佢機!
雖然我係純弓遊,但我都係覺得佢ge存在係好緊要,
冇佢地,隨時10幾個追一個追9條街,到時仲屈機啦!
回復 支持 反對

應該學應該學...如果叫刀遊唔學懲戒,不如叫埋刀遊唔學殘廢4式
回復 支持 反對

殘廢4式仲可怕過懲戒
懲戒都係1下過咁扣血 但係殘廢4式中哂的話一個滿血盾戰都會比刀遊屈死

回復 支持 反對