打印 上一主題 下一主題
收起左側

終於玩完皇馬第一季-.-

而家唔知買咩人同放咩人好=.=
賣:梅斯達,M.迪亞拉,巴迪斯達,沙加度,洛賓
買:比基
我岩岩簽左馬斯查蘭奴,LULINHA,古斯錫
國米對洛賓有興趣,唔知賣唔好賣好-.-
曼聯對我個希古恩開價18.75M,唔知點算好
簽左馬斯仔仲洗唔洗要M.迪亞拉,但係馬斯仔又好似似易傷咁
另外想問問雲佬呢季應該點處理,佢能力都開始跌
我諗住用蘇達度頂佢(舊年借去維拉利爾,聯賽入左17球,表現都算唔錯)
最後想知格里路有無用=.=
因為都諗住佢將來頂古迪

回復 支持 反對

洛賓唔好賣啦
除非over40m[[onion_53]]
賣左冇翼用啦
如果買左馬斯查蘭奴可以放迪亞拉.. 我第一季即放放左11.5m... Lulinha可以放佢係一隊打後備
古斯鍚我覺得簽黎冇乜用
希古恩唔好賣啦
雲佬能力跌就買Huntelaar頂佢..
另外可以買Aguero(當然夠錢先好買)

唔知格尼路用唔用到
因為你8.01
你試下search佢睇下
回復 支持 反對

點樣開埋B Garde/英冠,英甲

81分拎左超聯冠軍
回復 支持 反對

一開save有得揀架

選擇聯賽果到
回復 支持 反對

原帖由 choykamwing 於 23-9-2008 20:00 發表
洛賓唔好賣啦
除非over40m[[onion_53]]
賣左冇翼用啦
如果買左馬斯查蘭奴可以放迪亞拉.. 我第一季即放放左11.5m... Lulinha可以放佢係一隊打後備
古斯鍚我覺得簽黎冇乜用
希古恩唔好賣啦
雲佬能力跌就買Hunte ...

我個陣都唔打翼既,咁仲有無用-.-?
我而家決定賣走迪亞拉,因為仲有個PALOMBO可以用,加上又唔易受傷
買古斯錫都係想有個勁D既後備龍門(其實可以簽不萊梅個WIESE,不過人工都幾貴)
希古恩打後備仲勁過正選,所以有時候都係靠佢先贏到波
雲佬呢類型前鋒我唔係太識SET佢(舊年佢雖然係首席射手,但係有幾球都係十二碼)
加上亨迪拿而家又係車仔,個價我諗都唔平=.=
阿古路我上季買左,仲做埋今季最失敗收購(一買返黎踢2場後備,即刻同我傷3個月)
我都係去到季尾先開始出下佢,但係都有7個助攻-.-
格尼路岩岩返黎,唔知仲有無得升-.-,定係借多季出去睇下點?
想問下防線個度洗唔洗執執,大簡都開始老啦,梅斯達就普普通通咁-.-

回復 支持 反對

原帖由 bcy796 於 24-9-2008 15:52 發表

我而家決定賣走迪亞拉,因為仲有個PALOMBO可以用,加上又唔易受傷
買古斯錫都係想有個勁D既後備龍門(其實可以簽不萊梅個WIESE,不過人工都幾貴)
希古恩打後備仲勁過正選,所以有時 ...

希古恩打後備仲勁過正選,所以有時候都係靠佢先贏到波
雲佬呢類型前鋒我唔係太識SET佢(舊年佢雖然係首席射手,但係有幾球都係十二碼)
加上亨迪拿而家又係車仔,個價我諗都唔平=.=
阿古路我上季買左,仲做埋今季最失敗收購(一買返黎踢2場後備,即刻同我傷3個月)
我都係去到季尾先開始出下佢,但係都有7個助攻-.-
格尼路岩岩返黎,唔知仲有無得升-.-,定係借多季出去睇下點?
想問下防線個度洗唔洗執執,大簡都開始老啦,梅斯達就普普通通咁-.-

防線你8.01冇Garay...所以你直接買都得,買Barzagil/Zapata啦
回復 支持 反對

原帖由 choykamwing 於 24-9-2008 16:27 發表

希古恩打後備仲勁過正選,所以有時 ...

ZAPATA比巴塞買左=.=
Filipe定garay好D?
我買埋GARAY既話就變成阿根廷幫=.=
阿古路,沙維奧拿,加高,馬斯查蘭奴,軒斯,希古恩
另外卡斯辛奴同蘇達度點處理好??
回復 支持 反對

原帖由 choykamwing 於 24-9-2008 11:56 發表
一開save有得揀架

選擇聯賽果到

e.g 選左意甲,但係可以再選意乙咩?
回復 支持 反對

原帖由 [H]Selina 於 24-9-2008 16:58 發表

e.g 選左意甲,但係可以再選意乙咩?

一開save個陣,你選左意乙既話,就會有意乙以上既聯賽
(即係有埋意甲同意乙)
其他聯賽都係咁
回復 支持 反對

原來係咁嫁-.-
我以為選意甲就玩意甲
選意乙就玩意乙-.-
唔該你先
回復 支持 反對