樓主: p00p00irwin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解Martin成日串人?成日話rwt咁咁咁?

你試下由1LVL 升起同係70升起,睇下有咩分別
另外,我係想話比你聽,
你地呢D RWT搞到我地冇得PK,STAKE,TRADE LIMIT,連想係人地生日送野比人都唔得既FEEL,你地呢D人,你就緊係唔覺得SHAME啦,你試下我地既立場諗啦,同埋你 ...
p00p00irwin 發表於 7-8-2009 22:56

第一次見00x 果陣係佢話我唔識玩 , 話我waste左個gd ac先咖!!!!!!仲有 , 我第一次見佢on個pm , 佢第一句就巳經係Pm到講"on **"
回復 支持 反對

原因就係因為佢跟本就唔識咩叫「尊重」。完全唔識「尊重」任何人。

所以佢人際關系唔方好得去邊了。

注:以上只是個人意見,並不代表本壇立場。
回復 支持 反對

睇完martin咁講...你又真係好"87"...買完一個acc又買一個acc....唔係話比唔比你買...係你買之前冇用腦 , 你irl有錢我唔知你...買左一個acc玩到悶???玩到冇錢???就要買第個acc???...冇d意識自己搵下way賺錢..???買錢又要買得樣衰過人....一次買成幾百m...買完又要比2-3m for one mini quest....like -mage area- 笑都笑死人啦...咁大個人仲唔識睇rhq??再唔識d英文咪去yahoo check囉..又要識買錢唔識搵錢....買完錢又要亂洗錢...睇見你都可憐...如果你慢慢用d錢去升lv,買裝,!!-pk-!! 都冇人話你錯...叫人做quest都而經大錯特錯嫁啦...錯完仲唔識改...又要一次哂成3-4m一次stake....又要有90%係你輸....輸完又唔識死..又玩過....錢多都唔係咁洗嫁...大佬...有錢好心你去做下善事啦....唉唔講咁多..講得多都哂口水...btw希望你識諗下..大個仔啦應該知咩叫_三思而後行_....以後條路係你行既...自己汁生啦! to thomas.
回復 支持 反對

睇完martin咁講...你又真係好"87"...買完一個acc又買一個acc....唔係話比唔比你買...係你買之前冇用腦 , 你irl有錢我唔知你...買左一個acc玩到悶???玩到冇錢???就要買第個acc???...冇d意識自己搵下way賺錢..???買錢 ...
乂呀仁乂 發表於 7-8-2009 23:35

hm.... 你講緊我?
1. 我冇買幾百 m 錢
2. 我冇比 2-3m for one mini quest....like -mage area-
3. 我識睇rhq, 講真 我 eng level 5, 香港ce lv 5 唔會唔識睇rhq既 english
4. 我唔識搵錢? moss johnsun 由 400k wealth 去到 20m, 無錯, 唔係好多, 都係我搵的
5. 一次哂成3-4m一次stake? 私冇 stake 過, 我唔係 pk 人才, 唔會同人pk

我中文唔好, 唔知你上述既錯誤陈述是否誇張手法?
回復 支持 反對

原因就係因為佢跟本就唔識咩叫「尊重」。完全唔識「尊重」任何人。

所以佢人際關系唔方好得去邊了。

注:以上只是個人意見,並不代表本壇立場。 ...
Hk_Alexander 發表於 7-8-2009 23:03

你睇完先講啦,
同埋我唔覺得NAKUZ要RESPECT,我IRL有朋友,唔係話好多,不過唔係小,我IRL同呢到係一D都唔同

我RS都有,不過香港小D,多數都係AMERICAN =)
回復 支持 反對

第一次見00x 果陣係佢話我唔識玩 , 話我waste左個gd ac先咖!!!!!!仲有 , 我第一次見佢on個pm , 佢第一句就巳經係Pm到講"on **"
傻佬_johnsun 發表於 7-8-2009 23:01

我第一次見你你都PM 73275158 話MARTIN IS ON**啦
回復 支持 反對

hm.... 你講緊我?
1. 我冇買幾百 m 錢
2. 我冇比 2-3m for one mini quest....like -mage area-
3. 我識睇rhq, 講真 我 eng level 5, 香港ce lv 5 唔會唔識睇rhq既 english
4. 我唔識搵錢? moss johnsun 由 400k w ...
sp_wong 發表於 8-8-2009 00:04

頂...我引用錯左...Sorry.唔係話你
回復 支持 反對

頂...我引用錯左...Sorry.唔係話你
乂呀仁乂 發表於 8-8-2009 00:18

nvm ....I feel strange when u quoted my post
回復 支持 反對

睇完martin咁講...你又真係好"87"...買完一個acc又買一個acc....唔係話比唔比你買...係你買之前冇用腦 , 你irl有錢我唔知你...買左一個acc玩到悶???玩到冇錢???就要買第個acc???...冇d意識自己搵下way賺錢..???買錢 ...
乂呀仁乂 發表於 7-8-2009 23:35

我D錢唔係去升lv咁去哂邊呀哥哥 .
我幾時3-4m一次stake呀 , 俾相啦唔該 , 我從來都無pk過囉 .
一次買成幾百m?幾時呀???我買ac我認 , 但我使鬼買錢???我亂使錢???你使錢就岩既.
我想講 , 我買ac果陣巳經做左mage area囉 , 仲要俾錢人地同我做mage area "part 2" 呀?
買幾百m , wa邊個咁多錢俾我買??不如成個ac賣俾我啦咁 ! 搞笑 !

話人唔識玩 , 又唔見你玩得好勁囉哥哥 , 又唔係見你成日幫到人囉 ! rs 神手!

講得多都哂口水 , 話人刷鞋仔 , 原來呢到就有個 .

正一"多鮑魚"
回復 支持 反對

傻佬_johnsun 發表於 7-8-2009 23:01

我都話左我個時5知你買左asia個acc。。。
我以爲係真正個asia,我同asia成日都係gum玩嫁啦。。。。[[bao_22]]
回復 支持 反對