打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 應廢除有名無實之天龍版主職位:恆-

關閉 [複製鏈接]
回復 5# 曉弘
成日話人扣得多..
你唔違規咪得囉..
我覺得佢做版主做得唔錯!!
回復

回復  曉弘
成日話人扣得多..
你唔違規咪得囉..
我覺得佢做版主做得唔錯!! ...
abrianfa 發表於 29-10-2010 04:19

黎得呢度就要守既定規距違左規扣多多分都係應該既我覺得,等下次學精的.
之但係做版主就唔係話係出面睇完吹完抽完人地水再番到黎自己地頭諗住可以球其回應10個字以下當已處理左版務工作
係第的版尚且可以字字尖銳回應人地點解番到黎天龍版呢到會出現咁既行為?
係唔係以為身為4個版主其一就可以推俾其他3人如是者另外3人都係同樣諗法既話咁咪好似之前咁得番1.5個版主人係到實際處理工作羅
你話佢做得唔錯既,可以舉出例子以証視聽
但係如果閣下既所謂做得唔錯既標準只係限於係系統扣分空格內滑鼠左鍵一按連原因都係用番系統預設既選項既話,咁樣既版主我覺得係名不符寅.而參與左呢次活動既版友我相信亦會同意我咁講法!

搞得論壇既其熱誠度之最高點係最初係不容置疑既.
之但係熱誠冷卻左之後係唔係可以保持住係一個水平度呢?
工作?返學?識gf? 係當初上任版主一職時有無諗過日後熱誠冷卻落黎之後點分配?點處理時間上既衝突?
而方法又係唔係張責任全部推晒俾一位同僚之後由其代言一句某某幾位版主事務繁忙而我亦唔係太多時間上黎請大家合作咁樣就可以過渡(骨)左版主應有(該)既責任問題?

版主責任感:無
版務處理度:低(係其他版卻出奇地活躍度極高)
版主言行:爽! 爽者非好也! 爽者意指身為版主帶頭作出無意義回覆無悔意下版友極易跟隨墮落扣分陷阱!

身為男子漢大丈夫或女嬌雄能夠當家作主當上一個公開網區版務一職
上台要做得名符其實!   下台亦要心甘情願!
一個網區聚腳地好比一個小社會 網上如此 現實堪矣!
當然,如果衣家樂古係大壇管理既方向方針係容許如此走向既話,我亦只好住筆閉口 不再多言!
回復

支持= =話時話你唔提我都唔記得左有呢位版主= =
回復

已去信gameone陳述本版內存在之問題對遊戲本身之影響(如確實存在合作關係既話)
亦鼓勵已經參加此活動之版友利用以上渠道反映意見 祈能達到論壇與會員,玩家與遊戲公司三贏既局面!
回復

黎得呢度就要守既定規距違左規扣多多分都係應該既我覺得,等下次學精的.
之但係做版主就唔係話係出面睇完 ...
阿爾帕仙奴 發表於 29-10-2010 07:00

你ge心思 同你ge誠意十分直得表揚! 加油
回復

樓主咁勁,係唔係等廢除 恆- 之後申請做版主頂上個空缺?

其實做版主有咩福利?有無錢賺?
回復

樓主咁勁,係唔係等廢除 恆- 之後申請做版主頂上個空缺?

其實做版主有咩福利?有無錢賺? ...
shadoway 發表於 29-10-2010 14:00

只要有誠意有心有需要有耐性,我覺得任何人何時都可以申請而唔需要廢除另立既!能力....其實係可以慢慢進步成長.
衣家同時有兩位申請者申請緊,我自問係遊戲與及論壇內既強度同活躍度都比唔上兩位!
至於遊戲性既認知比起兩位就更加望塵莫及.....
版主...係一個需要"實幹"既職務.
我等之流係平時略作批評尚可

版主有無錢賺對於一個存在商業性既論壇黎講呢樣我都好想知@@
@o@福利呢樣呢因為我細佬係某大論壇都係其中一款熱門遊戲既版主之一,有時有的乜乜封測帳號呢度唔知佢就話係有優先既!
加上遇有新game測試有時遊戲公司可能會邀請論壇人員優先成為所謂既"測試員",裝備與人物強度更有可能比正常測試者為高
咁樣.....呢的係唔係算得上是福利呢@@?
回復

拭目以待
回復

回復 17# 阿爾帕仙奴

真係 -
       '猶如滔滔江水連綿不絕,又如黃河一般氾濫一發不可收拾....'
回復

我認為我沒有必要自辨

再多自辨只會被樓主強行曲解為歪理

唯樓主在申請失敗後仍懷恨在心、實屬少見。

敝人只是對於樓主申請失敗後,決意要顯出「我活得比你好」的精神,故打出ZZZZZZ數字。

閣下強行將管理員及版主強行扭曲為「無能」及「打手」

我認為..我不需再跟你多說甚麼。

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 7526&highlight=

這裡 是 閣下的申請表。

你知道為甚麼會被關題嗎?

因為你質素不與膽色成正比例。

知道為甚麼說你沒有質素嗎?

因為 閣下將門面功夫扭曲成「作文」。

以致管理員不能了解 閣下管理分針,要如何通過 閣下申請?

更多的說話只會惹來更多的扭曲。
回復