打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 辯論大會開始!!!!!!!

關閉 [複製鏈接]
出優惠包我無乜所謂 反而更加方便
好似之前須佐之男我一樣料都無 又想玩咪走去買優惠包
回復

首先,這和香港的"速食文化"有關。

在香港,凡求講效率,慢一點也不行 (就像一定要259 放必殺遲了兩秒也會給罵一樣)

現在G1提供不同選擇給玩家未嘗不是好事。

- 新機體材料比以前更複雜 :
  新的S機動不動就要用上好兩三台A機,假若新手要玩的話可能要花上很多時間。
- 優惠包的價錢合理 :
  試想想,大約130很貴嗎? 別的Online也差不遠。
  瑪奇 - 新寵物大約50-120, 特別寵 120-200不等
  CSO - 新槍大約90 (最近skull-1創了新價0rz) - 150, 優惠包分分鐘上 1500樂點< (*2.5減去一個零就是港幣)
  超時空戰記(美服) - 轉蛋機 50元一次 , 轉中心中想的機體 約200元
  就連SDHF 也是差不多 200左右的價錢。
  所以說,很貴嗎? 對部份人來說可能,但合理。
-HF也是同步推出包包與圖
  如果要求HKF跟隨HF的做法,這是必然的。

最後,總結以上觀點,我認為Gameone應該出1張S機設計圖,就出1個S機優惠包。
說畢
回復

其實出唔出S機優惠包都無咩所謂啦,反正合出黎先有價值嫁MA~!
回復

出優惠包好
合一架SD都要M 就算用G 都用左唔少
升機時間又唔洗 優惠包又有其他工貝 例如防爆 副官等
回復

緊係多選擇好D
回復

Gameone應該出1張S機設計圖,就出1個S機優惠包
回復

support
回復

2個選擇總比一個選擇好

賺錢要有策略啊, 冇人玩你賺咩?
回復

但出優惠包應該5好成12800貴
好似引誘玩家買
回復

唉,S機優惠包 滿足左好多有米小學雞o既慾望
諗番起以前,到第2次更新就出前果1次起幸蛋o既S機
依家要等幾次更新先出圖,唉...
回復