打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 巨商版新活動主題:[懷念過去]

巨商新活動主題:[懷念過去]

友情歲月取名於光輝歲月,果陣我跟純萬一齊打理光輝歲月都有2-3年,果陣正常商團,收人不太拘謹,之後因為本人AC被封就由純萬開左友情歲月

雖然友情歲月團名由純萬而改,亦係佢2008年成立,當時我幫佢收龍旗,之後沒解隔左幾個月就退出了,就由本人接棒,同時亦比返龍旗錢純萬,因為佢離開了,開頭由收100萬戰以上人士慢慢變成收神凶獸 ,單係麒麟最高峰是收過68個人入團,而神凶獸人士過150人,因為當時企街收左好多沒上線版踢既神凶獸,再用心對待,之後就開始多人了
,如果話天下武功出少林,咁麒麟一定出於友情

唯一係我目標不能完成 達不到100隻麒麟,至於城方面/廠都過得去 不過不失
人生有幾多個十年,珍惜自己所擁有既野,唔好再沈迷ONLINE GAME,如果你已經過20歲或以上,應好好想想自己未來

回憶過去痛苦的相思忘不了,雖然港巨汁左,曾經都係我們生活既一份子!!!

依張相係2012年影 曾經的友情是多麼的難忘 雖然有幾個因為升LV而離開了
無論是比人撬走還是想升LV而離開,但曾經的相處用心去對待就一定係真,亦有搞過幾次團聚

只要懷念過去場面溫馨 歡迎講出感受 愈多字愈感動分數愈高

只回憶過去是美好的

參與者都有100分 最高1000分 由各個版主去比評鑑

分數多與少不要緊最緊要係講出你想講既野同分享既野 希望大家可以體諒巨商版主,權力愈大責任愈大,互相包容

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
ho572003 + 1 往事只能回味
HKGameCity + 1 同感

查看全部評分

回復

你都唔算好資深姐
我由收費玩到依家
全陣149封頂
maybach62 發表於 1-4-2016 15:29

2003年開始玩但唔勁~2007年係文藝大行首

有傷心的魚同特飲真係好懷念
banban14822 發表於 1-4-2016 19:08

都係出自文藝,但係長情之人,因為有愛先多人玩,之前某某團連三色同300mp都要收團友錢(最老字號不開團名)大房做任何事都要收團友錢,咁D團友都可以跟佢得耐都利害

只知狂 神域 友情 聚商 重有好多團都唔會咁做
掛唔掛住仇無恨?
doggoddoggod 發表於 1-4-2016 19:11

沒,恨一個人好痛苦,以前會恨,,但依家沒感覺,一定唔會掛住佢,佢妒嫉一個人勁過佢係唔得

佢永遠只係跟班一個(跟班係咩心打照),不變的定律,任何團既大房都勁過佢出名過佢

同埋我只會記得你LO 香水有毒成日聽哈哈 細個成日聽
回復 支持 反對

想繼續懷舊 懷念過去

你肯POST我肯加分 或者有更多舊人/隱居既戰神係度

視乎圖片多與少/內容
回復 支持 反對