打印 上一主題 下一主題
收起左側

金時敏和前程一問

其實我有隻金1 係倉   
但係沒用200兵轉 只用左82LV兵仔轉 (因為個陣沒錢
但係依家係202 lv 明男 都沒咩錢可以再轉朝鮮  最多賣身轉台灣(已是最後轉國
兵陣:  燕1 182lv 祖2 176lv 項羽(全力)169lv 孔明(血)155lv 權2(力,新手個陣轉)194lv 象1(升緊150lv,準備轉2轉)99lv   
明幻182lv  陰念200 lv
倉: 金1 56lv  申2 160lv 雷法 192lv
應該點做好??  轉朝鮮搞金仔 定轉台灣照用82lv轉的金1 (沒咩錢)
回復

子彈咁平~平日儲少少就得啦~
轉朝整過隻真係值得嫁~
你82LV金對邢家既巨商黎講~真係冇咩價值~
他朝玩到個AC勁左 你都一定會轉過隻
何不而家整左佢~
回復 支持 反對

我就唔認同轉番朝鮮了,金仔目的係為加抗既40lv轉既1轉都冇問題啦,將佢谷全血,點數少都係咁用啦

反而你個陣缺加打抗既王巨漢就出問題了,因為正常金巨燕都係必備,而且轉左台男唔駛愁回血問題

同埋唔駛用哥隻龜速權2 ,你生死條柱真係fit曬, 主力用項羽is ok 你隻主冇錢既用邪毒拐杖,有錢既咪買番把獨角鬼弓囉
回復 支持 反對

有金就拎出黎轉台啦,轉左台之後抄權,用巨,項做住打手,象神升左佢先轉台,可以變台女1,反正有巨金祖燕,冇印胡就用雷公回血,再唔係就錦台男+巨金祖燕+項都OK,有祖生死台男支野都OK,不過打唔到天,可以轉隻天使/台女黎打天,睇你自己,
回復 支持 反對

金仔 +血就OK啦~
明男夠做主力啦,我覺得比項羽做主力好  明男高抗多血~
回復 支持 反對

唔要權 象 拎金出黎
可以轉台男 項羽主力
轉番隻巨
回復 支持 反對

轉埋金2先轉台灣
入藉錢靠打寶慢慢賺返了
回復 支持 反對

ok thx